ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε πωλητήριο σε πολυώροφο κτήριο στο κέντρο της πόλης – 4.000.000 ευρώ η τιμή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκε πωλητήριο σε πολυώροφο κτήριο στο κέντρο της πόλης – 4.000.000 ευρώ η τιμή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ως μια πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία παρουσιάζεται ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στη λίστα της Altamira προς πώληση.

Πρόκειται για ένα πολυώροφο κτήριο σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού, μόλις μερικά μέτρα από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Νικολάου, το οποίο αποτελείται από καταστήματα, γραφεία και διαμερίσματα, αρκετά από τα οποία ήδη ενοικιάζονται ως εκ τούτου θα υπάρχει εισόδημα κάθε μήνα για τους ενδιαφερόμενους.

Η τιμή πώλησης είναι 4.000.000 ευρώ, ωστόσο αυτή είναι ενδεικτική και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους και σε πιο κάτω τιμή με την Altamira να δέχεται προσφορές μέχρι τις 20 Απριλίου στις 10:00 το πρωί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ALTAMIRA

Κτήριο μικτής χρήσης σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην ενορία Αγίου Νικολάου, στον Δήμο Λεμεσού,. Τοποθετείται επί της Λεωφόρου Γεώργιου Γριβα Διγενή, η οποία αποτελεί μια από τις πιο πολυσύχναστες Λεωφόρους της πόλης της Λεμεσού. Συγκεκριμένα, βρίσκεται περί τα 400 μέτρα βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου Αγίου Νικολάου και περί τα 550 μέτρα βορειοδυτικά του παραλιακού δρόμου της πόλης.

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσιών και ανέσεων ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λεμεσού, το παραλιακό μέτωπο και την Μαρίνα. Πρόκειται για μια ελκυστική και δραστήρια περιοχή αφού η Λεωφόρος Γεώργιου Γρίβα Διγενή αποτελεί ένα από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού.

Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο με μεσοπάτωμα και 6 κάθετους ορόφους ενώ βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται στο υπόγειο από αποθηκευτικούς χώρους, δύο ισόγεια καταστήματα με μεσοπάτωμα, 11 γραφεία στον 1ο όροφο και 12 διαμερίσματα στους υπόλοιπους ορόφους. Το εμβαδό του υπογείου ανέρχεται σε 640 τμ (περίπου), των καταστημάτων σε 492 τμ (περίπου), του μεσοπατώματος 466 τμ (περίπου), των γραφείων & διαμερισμάτων σε 1960τμ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 276τμ (περίπου). Το κτίριο εξυπηρετείται από χώρους στάθμευσης στο ισόγειο.

 

O Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να εξακριβώσει και/ή να επαληθεύσει το κατά πόσο η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ καθώς και το ακριβές πληρωτέο ποσό.

 

Για την υποβολή προσφορών παρακαλούμε όπως ελεγχθούν τα πολεοδομικά ή και άλλα στοιχεία του ακινήτου με τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Asset Management Cyprus Ltd δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top