Ένωσαν τις φωνές τους στα «Τείχη του διαχωρισμού» - Συγκινητικές στιγμές

Ένωσαν τις φωνές τους στα «Τείχη του διαχωρισμού» - Συγκινητικές στιγμές

Με το τραγούδι «Μενεξέδες και ζουμπούλια» θέλησαν να περάσουν μήνυμα ενότητας και ελπίδας ο σύνδεσμος Κυπριακού Τραουθκιού στη Λευκωσία.

Ε/κ και Τ/κ συναντήθηκαν στα τείχη της Λευκωσίας, «τείχη του διαχωρισμού» και ένωσαν τις φωνές τους . Σ’ ένα φορτισμένο κλίμα οι παρευρισκόμενοι στο τέλος του τραγουδιού αντάλλαξαν λόγια αγάπης ενώ μερικοί έκλαιγαν.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE