Ένωσαν τις φωνές τους στα «Τείχη του διαχωρισμού» - Συγκινητικές στιγμές

Ένωσαν τις φωνές τους στα «Τείχη του διαχωρισμού» - Συγκινητικές στιγμές

Με το τραγούδι «Μενεξέδες και ζουμπούλια» θέλησαν να περάσουν μήνυμα ενότητας και ελπίδας ο σύνδεσμος Κυπριακού Τραουθκιού στη Λευκωσία.

Ε/κ και Τ/κ συναντήθηκαν στα τείχη της Λευκωσίας, «τείχη του διαχωρισμού» και ένωσαν τις φωνές τους . Σ’ ένα φορτισμένο κλίμα οι παρευρισκόμενοι στο τέλος του τραγουδιού αντάλλαξαν λόγια αγάπης ενώ μερικοί έκλαιγαν.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.