Άντρη Καραντώνη: Η κόρη της Στυλιανή έγινε τριών μηνών και πόσταρε γλυκύτατες εικόνες της

Άντρη Καραντώνη: Η κόρη της Στυλιανή έγινε τριών μηνών και πόσταρε γλυκύτατες εικόνες της

Συγκινημένη η Άντρη Καραντώνη μας έδειξε την κορούλα της Στυλιανή για άλλη μια φορά στα social media της και πλέον έγινε τριών μηνών. Η μπέμπα όπως θα δείτε και στις εικόνες που πόσταρε η παρουσιάστρια, είναι πανέμορφη και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων.

Η μαγική στιγμή που ήρθε στον κόσμο πριν απο τρεις μήνες συμπλήρωσε την οικογένεια της Άντρης μαζί με τον σύζυγο της Νεοκλή και την μεγάλη της κόρη Αργυρώ.

Δείτε την φωτογραφία στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE