ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα τον Απρίλιο – Μίλησε για τον 42χρονο που «έσβησε» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα τον Απρίλιο – Μίλησε για τον 42χρονο που «έσβησε» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας – ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μια φορά απέκλεισε το ενδεχόμενο τρίτου locdown, ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας, Δρ. Πέτρο Καραγιάννης, ενώ παράλληλα μίλησε και για το θέμα του εμβολίου Astrazeneca, και τέλος έδωσε τις δικές του εκτιμήσεις για τον 42χρονο που «έσβησε» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε πως δεν θα υπάρξει ούτε αυστηροποίηση των μέτρων, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως οι σκέψεις είναι να παραμείνουν τα υφιστάμενα μέτρα μέχρι την τρίτη εβδομάδα Απριλίου και στην συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης για να παρθούν αποφάσεις για το Πάσχα.

Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο της Astrazeneca, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας ανέφερε: «Ο κόσμος προβληματίζεται, καταλαβαίνω πλήρως τις ανησυχίες, όμως ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε από αυτή την κατάσταση.» 

Τέλος ο Δρ. Καραγιάννης μίλησε για τον θάνατο του 42χρονου που «έσβησε» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, λέγοντας: «Φαίνεται είχε ιδιαίτερο υποκείμενο νόσημα, αρκετά σοβαρό, το οποίο με τον κορωνοιό δεν βοήθησε την κατάσταση του.»

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE