Σε 48ωρη απεργία οι νοσηλευτές - Τα αιτήματα τους

Σε 48ωρη απεργία οι νοσηλευτές - Τα αιτήματα τους

Στη μέση μιας δύσκολης περιόδου με κοινό εχθρό τον κορωνοϊο, η ΠΑΣΥΝΟ καλεί τα μέλη της σε διήμερη απεργία.

Τι οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Σύμφωνα με την ΠΑΣΥΝΟ η μη επίλυση προβλημάτων στα νοσοκομεία.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

"Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. προχωρεί σε απεργία διαρκείας 48 ωρώνγια μη επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου. Από την απεργία επηρεάζονται όσοι/ες αιτούνται μετάθεσης βάσει του καταλόγου προτεραιότητας μεταθέσεων για τις νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία των επαρχιών τους."

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της προς τα μέλη της αναφέρει ότι υλοποιούνται οι αποφάσεις για μέτρα στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ για μη επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, το Διοικητικό Συμβούλιο της συντεχνίας αποφάσισε 48ωρη απεργία, από τη Δευτέρα 19 Απριλίου στις 7 το πρωί μέχρι την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 7 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.