Το Βέλγιο θα χορηγεί προς το παρόν το εμβόλιο της AstraZeneca μόνο σε άτομα άνω των 55

Το Βέλγιο θα χορηγεί προς το παρόν το εμβόλιο της AstraZeneca μόνο σε άτομα άνω των 55

Το Βέλγιο ανακοίνωσε ότι θα χορηγεί το εμβόλιο της AstraZeneca σε άτομα άνω των 55 ετών προς το παρόν και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, μετά από διαβούλευση μεταξύ των τριών Υπουργών Υγείας της χώρας.

Όσοι είναι 55 ετών και κάτω θα λάβουν άλλα εμβόλια, όπως επιβεβαίωσε ο Frank Vandenbroucke στο VTM Nieuws.

Νωρίτερα σήμερα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πιθανή σχέση μεταξύ εμβολιασμού με το AstraZeneca και "πολύ σπάνιες περιπτώσεις ασυνήθιστων θρόμβων αίματος σε συνδυασμό με χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων", αλλά τόνισε ότι τα πλεονεκτήματα του εμβολίου AstraZeneca υπερτερούν κατά πολύ των μειονεκτημάτων.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE