Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν την Τετάρτη 88 νέα περιστατικά κορωνοϊού, ύστερα από 8.251 τεστ, όπως ανακοίνωσε ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» του ψευδοκράτους.


Όπως είπε, 16 από αυτά είναι επαφές άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος και 72 είναι τοπικές μεταδόσεις. Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 28 κρούσματα, στην Κερύνεια 16, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 27 και 1 στην Μόρφου.

Από την αρχή της πανδημίας εντοπίστηκαν 4.812 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα, ενώ υπήρξαν και 26 θάνατοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE