Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν την Τετάρτη 88 νέα περιστατικά κορωνοϊού, ύστερα από 8.251 τεστ, όπως ανακοίνωσε ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» του ψευδοκράτους.


Όπως είπε, 16 από αυτά είναι επαφές άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος και 72 είναι τοπικές μεταδόσεις. Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 28 κρούσματα, στην Κερύνεια 16, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 27 και 1 στην Μόρφου.

Από την αρχή της πανδημίας εντοπίστηκαν 4.812 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα, ενώ υπήρξαν και 26 θάνατοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE