ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 6/4 24χρονος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ όταν ο 24χρονος χτυπήθηκε με μπουκάλι στο κεφάλι ενώ περπατούσε όπως ανέφερε στην καταγγελία του επί της Λεωφόρου Μακαρίου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο ΓΝ Λεμεσού όπου διαγνώστηκε με κάταγμα αριστερού οφθαλμικού κόγχου και θλαστικά τραύματα κάτω από το αριστερό μάτι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου ο οποίος και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE