ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 6/4 24χρονος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ όταν ο 24χρονος χτυπήθηκε με μπουκάλι στο κεφάλι ενώ περπατούσε όπως ανέφερε στην καταγγελία του επί της Λεωφόρου Μακαρίου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο ΓΝ Λεμεσού όπου διαγνώστηκε με κάταγμα αριστερού οφθαλμικού κόγχου και θλαστικά τραύματα κάτω από το αριστερό μάτι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου ο οποίος και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE