Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος

Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό με τον πυροβολισμό ενός 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών τεχνολογίας από 72χρονο άνδρα μέρα - μεσημέρι στην Κυπαρισσία. Όπως έγινε γνωστό, το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του, μετά και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης.

Αιτία του τραγικού γεγονότος φαίνεται πως είναι είναι λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό, για τον οποίο διαμαρτυρήθηκε ο 72χρονος.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τον άνδρα επειδή δεν φορούσε μάσκα -κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE