Εντοπίστηκε από τους οικείους του ο 40χρονος δύο μέρες μετά

Εντοπίστηκε από τους οικείους του ο 40χρονος δύο μέρες μετά

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του, 40χρονος ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Ο 40χρονος απουσίαζε από την οικία του στην Λεμεσό, από το πρωί της περασμένης Παρασκευής, 02 Απριλίου, και είχε δηλωθεί από τους οικείους του ως ελλείπον πρόσωπο χθες Σάββατο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Αυτός εντοπίστηκε από τους οικείους του στην Λεμεσό, λίγο πριν τις 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Μετά και τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων δεν είναι απαραίτητη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE