ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απίθανη πρόβλεψη - «Σε δύο χρόνια με ένα bitcoin θα αγοράζεις Bugatti»

Απίθανη πρόβλεψη - «Σε δύο χρόνια με ένα bitcoin θα αγοράζεις Bugatti»

Αν μπορούσε κάποιος να γυρίσει, με ένα μαγικό τρόπο, τον χρόνο πίσω στο 2010, τότε ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσει τα λεφτά του, δεν θα ήταν άλλος από την αγορά του bitcoins...

Τότε βλέπετε, δεν είχε φτάσει στα επίπεδα που είναι σήμερα το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα και ελάχιστοι προέβλεψαν την πορεία που θα διέγραφε τα επόμενα χρόνια.

Μία πορεία που μετά την πτώση της προηγούμενης εβδομάδας και την άνοδο που ακολούθησε, το βρίσκει αυτές τις μέρες και πάλι κοντά στα 60.000 δολάρια.

Το που μπορεί να φτάσει τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια, ουδείς μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά. Πόσω μάλλον με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας, με την πανδημία του κορονοϊού.


Η γνώμη του ειδικού
Αν όμως έπρεπε να διαλέξουμε κάποιον, τότε σίγουρα ο CEO της Kraken θα ήταν μεταξύ των πρώτων επιλογών μας. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για ένα είδους ανταλλακτηρίου, στο οποίο μπορεί κάποιος να μετατρέψει τα κρυπτονομίσματά του σε ρευστό.

Ο Jesse Powell λοιπόν μίλησε στο Bloomberg για την πορεία του bitcoins και το που μπορεί να φτάσει...

«Νομίζω οτι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσουμε με αριθμούς γιατί το μετράμε με δολάρια», προτείνοντας ουσιαστικά να γίνει η μέτρηση με πολυτελή αυτοκίνητα.

«Για κοινότητα του κρυπτονομίσματος, με τέτοια περουσιακά είδη είναι πιο εύκολο να μετρήσουμε την αξία του bitcoin, γιατί με το δολάριο, κανείς δεν ξέρει που θα είναι. Το χρόνου μπορεί να είναι 10πλάσια τα δολάρια που κυκλοφορούν εκεί έξω, οπότε είναι δύσκολο να μετρηθεί με αυτό με τον τρόπο η αξία του bitcoin», συμπλήρωσε.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, εκτίμησε πως με ένα bitcoin στο τέλος του χρόνου θα μπορεί κάποιος να αγοράσει μία Lamborghini, ενώ μέχρι το τέλος του 2023 μία Bugatti. Στο τέλος του προηγούμενου χρόνου, του 2020, όπως σημειώνει το Bloomberg αυτό που μπορούσε να αγοράσει κάποιος ήταν Hοnda Civic.

Το rally ανόδου
Θυμίζουμε οτι ο CEO της Tesla, Elon Musk ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες πως μπορεί πλέον κάποιος να αγοράσει ένα όχημα της εταιρίας του με κρυπτονόμισμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφορεί έντονα το σενάριο πως τόσο η Visa, όσο και η PayPal θα δώσουν επιλογή για bitcoins και κρυπτονομίσματα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top