Δάκρυσε στα γέλια ο Ανδρέας Δημητρόπουλος: Η Γιώτα Δαμιανού έκανε κλαρίνο στην κουζίνα και έμοιαζε με γεννητικό όργανο

Δάκρυσε στα γέλια ο Ανδρέας Δημητρόπουλος: Η Γιώτα Δαμιανού έκανε κλαρίνο στην κουζίνα και έμοιαζε με γεννητικό όργανο

Ένα άκρως αστείο στιγμιότυπο μας χάρισαν το πρωί της Παρασκευής, 2 Απριλίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ήρθε κι έδεσε” ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού.

Αφορμή στάθηκε η δημιουργία της παρουσιάστριας στην κουζίνα, η ιδέα της οποίας ήταν να φτιάξει ένα κλαρίνο από μαύρη ζαχαρόπαστα.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα παρέπεμπε σε κάτι πιο πονηρό και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και δάκρυσε από το γέλιο. 

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE