Συνεχίζονται οι κρατικές ενισχύσεις σε επιχειρήσεις – Όσα ανακοίνωσε η Υπουργός Εργασίας

Συνεχίζονται οι κρατικές ενισχύσεις σε επιχειρήσεις – Όσα ανακοίνωσε η Υπουργός Εργασίας

Δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τους εργαζόμενους μέσα από τα σχέδια στήριξης της απασχόλησης μέχρι και τον Ιούνιο 2021, είπε σήμερα η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις της, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η κα Αιμιλιανίδου είπε ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα έχει εγκρίνει την παράταση των Σχεδίων Στήριξης της Απασχόλησης των Εργαζομένων μέχρι και τον Ιούνιο αυτού του έτους. ¨

Είναι πολύ σημαντικό ότι τα σχέδια μας θα συνεχιστούν, θα στηριχθεί η απασχόληση με ιδιαίτερη έμφαση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, στις επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τον τουρισμό.

Επιπρόσθετα, με μεγάλη ικανοποίηση έχουμε πληροφορηθεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει τα σχέδια μας και έχει εγκρίνει επιπρόσθετη χρηματοδότηση 125 εκ. ευρώ έτσι ώστε η συνολική χρηματοδότηση να φτάνει τα 604 εκ. ευρώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE