Συνεχίζονται οι κρατικές ενισχύσεις σε επιχειρήσεις – Όσα ανακοίνωσε η Υπουργός Εργασίας

Συνεχίζονται οι κρατικές ενισχύσεις σε επιχειρήσεις – Όσα ανακοίνωσε η Υπουργός Εργασίας

Δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τους εργαζόμενους μέσα από τα σχέδια στήριξης της απασχόλησης μέχρι και τον Ιούνιο 2021, είπε σήμερα η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις της, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η κα Αιμιλιανίδου είπε ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα έχει εγκρίνει την παράταση των Σχεδίων Στήριξης της Απασχόλησης των Εργαζομένων μέχρι και τον Ιούνιο αυτού του έτους. ¨

Είναι πολύ σημαντικό ότι τα σχέδια μας θα συνεχιστούν, θα στηριχθεί η απασχόληση με ιδιαίτερη έμφαση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, στις επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τον τουρισμό.

Επιπρόσθετα, με μεγάλη ικανοποίηση έχουμε πληροφορηθεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει τα σχέδια μας και έχει εγκρίνει επιπρόσθετη χρηματοδότηση 125 εκ. ευρώ έτσι ώστε η συνολική χρηματοδότηση να φτάνει τα 604 εκ. ευρώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE