ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος - Η κατάσταση της υγείας του

Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος - Η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο πήρε σήμερα, ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, από το Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, ολοκλήρωσε την ιατροφαρμακευτική του αγωγή και δεν παρουσιάζει, πλέον συμπτώματα, ωστόσο θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό στον.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι, με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού σήμερα 29 Μαρτίου έχει πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έχει ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία έλαβε και έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Πανιερώτατος θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό οίκο σε αυτοπεριορισμό. Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που με εμπιστοσύνη και ιατρική επάρκεια προσέφεραν την πρέπουσα φροντίδα και βοήθεια στον Πανιερώτατο όπως και σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως κατά τις ημέρες της νοσηλείας του. Ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για τη συμπαράσταση τους και τις προσευχές τους όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του Πανιερωτάτου στο νοσοκομείο. Ευχόμαστε διάπειρα να βοηθήσει ο Θεός να περάσει η πανδημία αυτή και να έρθει ειρήνη και υγεία στον κόσμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top