ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στο κελί τρεις μέρες ο 41χρονος μετά το 'ντου' στα υποστατικά του

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στο κελί τρεις μέρες ο 41χρονος μετά το 'ντου' στα υποστατικά του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 41 ετών από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, δηλαδή κάνναβης και κοκαϊνης, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης κατοχής ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, καλλιέργειας κάνναβης και  χρήσης ναρκωτικών.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα, βάση δικαστικού εντάλματος, στην οικία και τα υποστατικά άνδρα ηλικίας 41 ετών, που βρίσκονται στην επαρχία Λάρνακας. 
 
Η έρευνα διεξήχθη στην παρουσία του 41χρονου και δύο ακόμα προσώπων και εντοπίστηκαν μέσα σε γλάστρες 11 φυτά κάνναβης, ύψους από 30 εκατοστά μέχρι ένα μέτρο, ένα αποξηραμένο φυτό κάνναβης ύψους 90 εκατοστών, ποσότητα κάνναβης βάρους 40 περίπου γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 11 περίπου γραμμαρίων, άγνωστη σκόνη βάρους 15 γραμμαρίων, ζυγαριές ακριβείας, καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες.
 
Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ενώ ο 41χρονος και τα δύο άλλα πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ για συνέχιση των εξετάσεων. 
 
Τα δύο άτομα αφού ανακρίθηκαν απολύθηκαν εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων.
 
Ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top