Νεκρός 21χρονος Ελληνοκύπριος στη Λευκωσία – Έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Νεκρός 21χρονος Ελληνοκύπριος στη Λευκωσία – Έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Νεκρός έπεσε 21χρονος εν ώρα εργασίας χθες Πέμπτη 25 Μαρτίου το μεσημέρι στις 13:30, στην Περιστερώνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 21χρονος άνδρας βρισκόταν στην εργασία του στην Περιστερώνα, όπου εκτελούσε εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή. Ξαφνικά ο 21χρονος έχασε τις αισθήσεις την ώρα που εργαζόταν με συνάδελφο του να καλεί αμέσως το ασθενοφόρο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η νεκροτομή αναμένεται να ορισθεί μετά τα αποτελέσματα εξέτασης κορωνοϊου διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή για να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές διερευνούν αιφνίδιο θάνατο.

Πάντως στο παρόν στάδιο έχει αποκλειστεί εργατικού ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE