Υπό κράτηση 24χρονος για υποθέσεις ληστειών

Υπό κράτηση 24χρονος για υποθέσεις ληστειών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις ληστειών που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.      

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 24χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία που διαπράχθηκε στις 17/3/2021 τα ξημερώματα σε περίπτερο στη Λεμεσό, όπου έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο ασκώντας σωματική βία στην υπάλληλο, καθώς και σε ληστεία που έγινε το επόμενο βράδυ (18/3/2021) στο ίδιο περίπτερο, όπου επίσης έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Επίσης, εναντίον του 24χρονου διερευνάται υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού χαρτονομίσματος και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις που διαπράχθηκε στις 18/3/2021 στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect