Περπατούσε στο δρόμο και αντίκρισε Αστυνομικούς - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στην κατοχή του - Χειροπέδες σε 21χρονο και 39χρονο

Περπατούσε στο δρόμο και αντίκρισε Αστυνομικούς - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στην κατοχή του - Χειροπέδες σε 21χρονο και 39χρονο

Υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ δύο πρόσωπα  ηλικίας 21 και 39 ετών μόνιμοι κάτοικοι Πάφου συνελήφθησαν για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 21χρονος, που κινείτο πεζός, ερευνήθηκε και στο πλαίσιο της έρευνας είχε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση, 39χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς άδεια και χωρίς πιστοποιητικά ασφάλειας, ακαταλληλότητας και κυκλοφορίας. Ακολούθως σε ελέγχους αλκοόλης και νάρκοτεστ, που υποβλήθηκε εντοπίστηκε θετικός.

Τα δύο πρόσωπα αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθερα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE