ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία 33χρονου - Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία 33χρονου - Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου με την σύλληψη δύο προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 33 και 48 ετών κατόπιν πληροφοριών.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 33χρονου εντοπίστηκαν τέσσερις τηλεοράσεις και δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ο 33χρονος κατονόμασε 48χρονο ότι είναι το πρόσωπο που του προμήθευσε τα προϊόντα.  Ακολούθως εναντίον του 48χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE