Αρτεμίου για Αριστοτέλους - 'Περίμενα να αρρωστήσει για να πιάσω τη θέση της'

Αρτεμίου για Αριστοτέλους - 'Περίμενα να αρρωστήσει για να πιάσω τη θέση της'

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν βρέθηκε στην εκπομπή, μιας και βρίσκεται σε καραντίνα - κατ'οικον περιορισμό, αφού δηλώθηκε ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος.

 

Χθες την αντικατάσταση έκανε ο Λούης Πατσαλίδης, ενώ σήμερα 17 Μαρτίου , την αντικατάσταση ανέλαβε η Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία μάλιστα σχολίασε ότι η εκπομπή έπρεπε να ονομάζεται "Με αγάπη η άλλη Χριστιάνα".

Διαβάστε τη συνέχεια lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE