Αρτεμίου για Αριστοτέλους - 'Περίμενα να αρρωστήσει για να πιάσω τη θέση της'

Αρτεμίου για Αριστοτέλους - 'Περίμενα να αρρωστήσει για να πιάσω τη θέση της'

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν βρέθηκε στην εκπομπή, μιας και βρίσκεται σε καραντίνα - κατ'οικον περιορισμό, αφού δηλώθηκε ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος.

 

Χθες την αντικατάσταση έκανε ο Λούης Πατσαλίδης, ενώ σήμερα 17 Μαρτίου , την αντικατάσταση ανέλαβε η Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία μάλιστα σχολίασε ότι η εκπομπή έπρεπε να ονομάζεται "Με αγάπη η άλλη Χριστιάνα".

Διαβάστε τη συνέχεια lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE