ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνείται τον συσχετισμό με τη Μονή Αγίου Εφραίμ η Μητρόπολη Πάφου - Ενήμερη η Αστυνομία

Αρνείται τον συσχετισμό με τη Μονή Αγίου Εφραίμ η Μητρόπολη Πάφου - Ενήμερη η Αστυνομία

Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι «ουδεμία σχέση έχει με την αυτοονομαζόμενη 'Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ' στην Αμαργέτη - Λεμόνα και τον αναφερόμενο ως 'κτήτορα' μοναχό Εφραίμ.»

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητρόπολης Πάφου ο ίδιος ο μοναχός δήλωσε, πολλάκις, «ότι δεν ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου, ούτε στην Εκκλησία της Κύπρου. Η φερόμενη ως 'Μονή' δεν έχει ούτε ιερομόναχο, ούτε ιερέα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να τελεσθεί εκεί καμιά ιεροπραξία, ούτε Θεία Λειτουργία ούτε παράκληση». 

Η Μητρόπολη καλεί τους πιστούς "να μην παρασύρονται από ανεύθυνες ανακοινώσεις και να απευθύνονται στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις".

Σημειώνει, επίσης, ότι ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top