Έκλεψαν οικία ηλικιωμένης στην Πάφο

Έκλεψαν οικία ηλικιωμένης στην Πάφο

Υπόθεση κλοπή κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα ηλικίας 70 ετών που διαμένει στην συνοικία του Μουτάλου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι απέσπασαν από την κατοικία της χρυσαφικά αξίας 4 περίπου χιλιάδων ευρώ.  

Η 70χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι τα χρυσαφικά κλάπηκαν από την κατοικία της, μεταξύ των ημερομηνιών 22 Φεβρουαρίου με 14 Μαρτίου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της κατοικίας. 

Για την υπόθεση ηγέρθησαν υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE