Έκλεψαν οικία ηλικιωμένης στην Πάφο

Έκλεψαν οικία ηλικιωμένης στην Πάφο

Υπόθεση κλοπή κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα ηλικίας 70 ετών που διαμένει στην συνοικία του Μουτάλου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι απέσπασαν από την κατοικία της χρυσαφικά αξίας 4 περίπου χιλιάδων ευρώ.  

Η 70χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι τα χρυσαφικά κλάπηκαν από την κατοικία της, μεταξύ των ημερομηνιών 22 Φεβρουαρίου με 14 Μαρτίου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της κατοικίας. 

Για την υπόθεση ηγέρθησαν υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE