ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα – Υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα – Υπήρξαν  εκτεταμένες ζημιές

Αυτοκίνητο, ένα δίκυκλο και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία κήπου σε οικία στην Αθηένου, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο πριν τις 7 χθες το βράδυ λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης κατασκευασμένο από τούβλα και μεταλλικούς τσίγκους, σε σπίτι στον Δήμο Αθηένου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 45 περίπου λεπτά αργότερα.

Από την πυρκαγιά το όχημα, ένα δίκυκλο αγνώστων στοιχείων, ένα μεταλλικό ντεπόζιτο πετρελαίου, στο οποίο υπήρξε διαρροή πετρελαίου και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία κήπου έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top