Έστειλαν αριθμό «6» και πήραν τα…όρη οι Κύπριοι – Δείτε πως έκοψαν την «μούττιν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έστειλαν αριθμό «6» και πήραν τα…όρη οι Κύπριοι – Δείτε πως έκοψαν την «μούττιν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλοί Κύπριοι, έστειλαν αριθμό έξι και βγήκαν στους αγρούς για να «κόψουν» την μούττι της Σαρακοστής, κάτω από συνθήκες πανδημίας.

Από το πρωί μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους αγρούς και σε διάφορους εκδρομικούς χώρους, καθώς σήμερα επιτρέπεται, με βάση τα διατάγματα.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και από φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, από την τοποθεσία 'Καλέ βουνάρι', στην περιοχή των Πολεμιδιών στην Λεμεσό, οι Κύπριοι έλαβαν για τα καλά υπόψιν τα μέτρα καθώς φαίνεται πως τηρούνται.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE