Έστειλαν αριθμό «6» και πήραν τα…όρη οι Κύπριοι – Δείτε πως έκοψαν την «μούττιν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έστειλαν αριθμό «6» και πήραν τα…όρη οι Κύπριοι – Δείτε πως έκοψαν την «μούττιν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλοί Κύπριοι, έστειλαν αριθμό έξι και βγήκαν στους αγρούς για να «κόψουν» την μούττι της Σαρακοστής, κάτω από συνθήκες πανδημίας.

Από το πρωί μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους αγρούς και σε διάφορους εκδρομικούς χώρους, καθώς σήμερα επιτρέπεται, με βάση τα διατάγματα.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και από φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, από την τοποθεσία 'Καλέ βουνάρι', στην περιοχή των Πολεμιδιών στην Λεμεσό, οι Κύπριοι έλαβαν για τα καλά υπόψιν τα μέτρα καθώς φαίνεται πως τηρούνται.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE