Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή και μετά το διαζύγιο του με την Ιωάννα Μαρτζούκου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στη νέα του σχέση: “Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος”.

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE