Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή και μετά το διαζύγιο του με την Ιωάννα Μαρτζούκου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στη νέα του σχέση: “Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος”.

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE