ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο μέσα από τις φυλακές που μας συγκίνησε

Το βίντεο μέσα από τις φυλακές που μας συγκίνησε

Ισότητα, διαφορετικότητα, αποδοχή, αγάπη αυτά τα ηχηρά μηνύματα θέλησαν να περάσουν, υπό τους ήχους του τραγουδιού, «we are the world» το Τμήμα Φυλακών μαζί με εργαζόμενους και κρατούμενους.

Σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση των Φυλακών αναφέρει πως «την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, μας δίδεται η ευκαιρία να φέρουμε στο μυαλό μας όλες τις γυναίκες που αποτελούν έμπνευση και κινητήριο δύναμη στη ζωή, πρότυπο για τους διάφορους ρόλους της, τα επιτεύγματα, το δυναμισμό, τις επιτυχίες της, καθώς και άλλα αναρίθμητα θετικά στοιχεία, με τα οποία κάνει τη ζωή και τον κόσμο καλύτερο, στον οποίο όλοι συνυπάρχουμε χωρίς διάκριση».

Όπως αναφέρει, «ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και διαφορετικότητα είναι μία από τις πέντε αξίες των Φυλακών μας. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι στην ανθρώπινη αξία είτε βρίσκονται στην έγκλειστη είτε στην ελεύθερη κοινωνία, και συνυπάρχουν μέσα από διαφορετικούς, αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους. Τα τελευταία 6 χρόνια στις Φυλακές μας προωθείται και καλλιεργείται ο σεβασμός και η κατανόηση στη διαφορετικότητα, με σκοπό την κατάργηση των διακρίσεων και ανισοτήτων. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η ελεύθερη κοινωνία θα πρέπει να προωθεί τον σεβασμό στη διαφορετικότητα ώστε να αποδέχεται όλους τους πολίτες της – ελεύθερους και έγκλειστους, ως ίσους, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top