ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαμός για μία κράτηση σε ταβέρνες και εστιατόρια - Δεν κρατιούνται οι Κύπριοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαμός για μία κράτηση σε ταβέρνες και εστιατόρια - Δεν κρατιούνται οι Κύπριοι

Η προδιαγραφόμενη χαλάρωση που αφορά την επαναλειτουργία των χώρων εστίασης -αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη 16/3- έχει προκαλέσει ένα μίνι-παροξυσμό στις τάξεις των συμπατριωτών μας.

Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα των τελευταίων τριών μηνών, καθώς και ο παρατεταμένος εγκλεισμός έχουν προκαλέσει ακόμη πιο έντονη επιθυμία στο κοινό να κυκλοφορήσει και να το ρίξει έξω.

Συνομιλώντας με 4 διαφορετικούς ιδιοκτήτες χώρων εστίασης (2 ιδιοκτήτες ταβερνών και 2 ιδιοκτήτες εστιατορίων) επιβεβαιώσαμε του λόγου το αληθές. Οι Κύπριοι... ‘διψούν’ να το ρίξουν έξω!

‘Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα. Δε γνωρίζουμε ακόμα καν αν θα ανοίξουμε, ή με ποιο τρόπο και περιορισμούς θα γίνει το άνοιγμα όμως εδώ και 2-3 μέρες δεχόμαστε σωρεία τηλεφωνημάτων για προκρατήσεις‘ ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α.Τ, ιδιοκτήτης ταβέρνας.

‘Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ζήτηση για κρατήσεις ακόμα και μεσοβδόμαδα ή καθημερινές. Περιμέναμε ότι έχει λείψει στον κόσμο να βγει έξω, να φάει, να πιει, να διασκεδάσει. Όμως δεν περιμέναμε τόση ζήτηση ειδικά τόσο νωρίς‘ πρόσθεσε ο Μ.Χ, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η προσμονή του κόσμου για την... μεγάλη έξοδο είναι τεράστια ακόμη και αν -επί της ουσίας- δεν έχει επισημοποιηθεί το άνοιγμα των χώρων εστίασης.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την επιθυμία των συμπατριωτών μας και το μόνο που ευχόμαστε είναι η -όποια- επιστροφή στην κανονικότητα να γίνει ομαλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top