ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εκδικήθηκε» την Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Ντόρτμουντ

«Εκδικήθηκε» την Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ κέρδισε την Γκλάντμπαχ με 1-0, πέρασε στα ημιτελικά και πήρε άτυπη εκδίκηση για την, προ μηνός, ήττα με 4-2 στο πρωτάθλημα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 0-1

Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ντόρτμουντ, που πήρε με 1-0 το ντέρμπι κόντρα στην Γκλάντμπαχ και πήρε εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα στα τέλη του Γενάρη.

Στο 2ο μόλις λεπτό μετά από σέντρα του Χόφμαν από δεξιά, ο Τουράμ πλάσαρε από το πέναλτι αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ στο 5’ ο Τέρζιτς είδε τον Γκερέιρο να αποχωρεί τραυματίας.

Στο 9’ το σουτ του Ρόις έφυγε ψηλά ενώ στο 36’ μετά από λάθος του Ελβέντι ο Χάαλαντ πήρε την μπάλα κι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά αστόχησε για λίγο.

Στο 45+2’ η Γκλάντμπαχ σκόραρε με τον Τουράμ αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό πέτυχε γκολ με τον Χάαλαντ το οποίο όμως ακυρώθηκε και στο 59’ ο Χιτς είπε όχι σε σουτ του Μπενσεμπαϊνί.

Όμως στο 66ο λεπτό μετά από κόρνερ της Γκλάντμπαχ, η Ντόρτμουντ έφυγε στην κόντρα, οι Χάαλαντ, Ρόις και Σάντσο έκρυψαν την μπάλα και ο Άγγλος από κοντά πλάσαρε για το 0-1.

Στο 83’ η Ντόρτμουντ άγγιξε το 2ο γκολ αλλά το σουτ του Χάαλαντ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 90+3’ αποβλήθηκε ο Νταούντ με 2η κίτρινη κάρτα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζίμπελ, Μπενσεμπαϊνί, Ελβέντι, Γκίντερ, Λάινερ, Κράμερ (76’ Ζακάρια). Νοϊχάους, Στιντλ (76’ Βολφ), Πλεά, Χόφμαν (68’ Λατσάρο), Τουράμ (76’ Εμπολό)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτς, Μόρεϊ, Χούμελς, Τσαν, Γκερέιρο (5’ Σουλτς), Ντιλέινι, Νταούντ, Σάντσο (68’ Αζάρ), Μπέλινγκχαμ (90’ Ζαγκαντού), Ρόις, Χάαλαντ

Πηγή: Aek365.org

The post «Εκδικήθηκε» την Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Ντόρτμουντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γουέμπλεϊ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top