ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λεμεσός: Δεν περίμενε μέχρι την Δευτέρα και άνοιξε το γυμναστήριο - Εντοπίστηκαν 7 ανήλικοι

Λεμεσός: Δεν περίμενε μέχρι την Δευτέρα και άνοιξε το γυμναστήριο - Εντοπίστηκαν 7 ανήλικοι

«Τσουχτερό» εξώδικο 1.500 ευρώ πληρώνει ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην Λεμεσό, καθώς άνοιξε παράνομα και εντοπίστηκαν 7 ανήλικα πρόσωπα και τρεις γυμναστές.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, η καταγγελία έγινε χθες Παρασκευή (26/02). Οι τρεις γυμναστές πληρώνουν εξώδικο ύψους 300 ευρώ. Την ίδια μέρα (26/02), καταγγέλθηκε και περίπτερο στην Λεμεσό, το οποίο σέρβιρε ποτά σε θαμώνες με έξι πρόσωπα να πέφτουν στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες πολιτών 14 άτομα κυκλοφορούσαν μετά τις 21:00 το βράδυ χωρίς δικαιολογητικό, ενώ παράλληλα καταγγέλθηκαν 30 άτομα τα οποία διακινούνταν χωρίς να αποστείλουν SMS στο 8998, 30 άτομα χωρίς την χρήση προστατευτικής μάσκας και 9 άτομα που ήταν περισσότερα σε όχημα από αυτά που προνοεί το διάταγμα.

Όπως προαναφέραμε, κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.424 έλεγχοι και προέκυψαν 16 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 4.272 έλεγχοι με 51 καταγγελίες πολιτών και δύο καταγγελίες υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.061 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.225 έλεγχοι με 7 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν  1.031 έλεγχοι με 12 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 520 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top