ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει Σκωτίας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει Σκωτίας

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει των αγώνων που μας περιμένουν στην προκριματική φάση του UEFA Women’s Euro.

Πρώτος αντίπαλος μας η Σκωτία την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 15:00 στο ΑΕΚ Αρένα και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, θα αντιμετωπίσουμε την Φινλανδία (19:00, ΑΕΚ Αρένα) για τον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης. Σημειώνεται ότι είναι οι τελευταίοι αγώνες της διοργάνωσης για τον όμιλο μας.

Η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία και το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Από αγωνιστικής πλευράς, το σκηνικό με κάποιες ποδοσφαιρίστριες που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς, θα ξεκαθαρίσει μετά και την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης στο ΑΕΚ Αρένα.

Χορηγός της Εθνικής Γυναικών είναι η Dimco

Η Εθνική μας ανεξάρτητα από τον υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε ισχυρές ομάδες, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και το βάρος της προσπάθειας για την ώρα επικεντρώνεται στον αγώνα με αντίπαλο τη Σκωτία.

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολος αγώνας, η Σκωτία είναι από τις ισχυρές ομάδες της Ευρώπης και μέσα από την προσπάθεια μας θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το καλύτερο.

Οι εμπειρίες από τους προηγούμενους αγώνες μας θα βοηθήσουν, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και ο συνολικός απολογισμός θα γίνει μετά και από τον αγώνα με αντίπαλο την Φινλανδία», δήλωσε χαρακτηριστικά η τερματοφύλακας της Εθνικής μας Μαρία Ματθαίου.

cfa.com.cy

The post Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει Σκωτίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top