ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δράση της εν μέσω πανδημίας παρουσίασε η ΠΣΕΜ στους μαθητές

Τη δράση της εν μέσω πανδημίας παρουσίασε η ΠΣΕΜ στους μαθητές

Τη δράση της μέχρι σήμερα εν μέσω πανδημίας παρουσίασε η ΠΣΕΜ στους μαθητές με μήνυμά της σήμερα, καλώντας τους σε εγρήγορση για νέους αγώνες.

Όπως αναφέρεται, «έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για επίλυση προβλημάτων μέσα από διαβουλεύσεις με αρμόδιους φορείς, παραθέτοντας τις απόψεις μας και τις απαιτήσεις μας, συνεχώς και με ένταση». Είναι ξεκάθαρο, προστίθεται, ότι το Υπουργείο Παιδείας «δεν θέλει να κατανοήσει την κατάσταση την οποία βρισκόμαστε από τον Μάρτη και εντεύθεν. Δεν κατανοεί την σημαντικότητα της περιόδου που διανύουμε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που γίνονται από μαθητές και καθηγητές εντός των σχολείων».

Παραθέτει σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που ανέλαβε η ΠΣΕΜ από την ημέρα καταρτισμού της γραμματείας, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τοποθετήσεις για τα προβλήματα στα σχολεία από τον κορωνοϊό, συναντήσεις με τον Υπουργό Παιδείας, συντονισμό με ΟΕΛΜΕΚ και οργανωμένους γονείς, συμμετοχή σε εκπομπές και διαμαρτυρίες στον Τύπο.

«Όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε την αναστολή των εξετάσεων τετραμήνου», αναφέρει η ΠΣΕΜ στο μήνυμά της. Αυτό, προσθέτει, «οφείλεται στην προσήλωση και την επιμονή που έδειξαν όλοι οι μαθητές, όλο αυτό το διάστημα». «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε εγρήγορση για νέους αγώνες και διεκδικήσεις, ειδικά με την επιστροφή σε μια πιο κανονική ροή το επόμενο διάστημα. Παρόλες τις δυσκολίες, τώρα είναι η ώρα που όλοι οι μαθητές θα πρέπει να δώσουμε την μάχη μας», σημειώνει.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top