ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ανησυχία για εισαγωγή του νοτιοαφρικανικού στελέχους του ιού και στην Κύπρο

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ανησυχία για εισαγωγή του νοτιοαφρικανικού στελέχους του ιού και στην Κύπρο

Ανησυχία για εισαγωγή του νοτιοαφρικανικού μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού και στην Κύπρο, εκφράζει το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ Πέτρος Καραγιάννης, επισημαίνοντας ότι πρέπει να ενταθούν τα μέτρα επιτήρησης στα αεροδρόμια.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δρ Καραγιάννης είπε ότι δεν έχουμε ιδιαίτερες αεροπορικές συγκοινωνίες με τη Νότιο Αφρική, αλλά θα μπορούσε να έρθει στη χώρα αν κάποιος ταξιδεύσει μέσω τρίτου αεροδρομίου προς την Κύπρο και μας φέρει τον ιό με αυτόν τον τρόπο. Επίσης μπορεί να γίνει, είτε από ευρωπαϊκές χώρες όπου υπήρξε διασπορά του ιού.

«Έχουμε ακούσει ότι βρίσκεται και στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ευκρινές από πού έχει κολλήσει ο ιερέας. Είναι θέμα της ιχνηλάτισης πλέον για να δούμε ακριβώς πώς μπήκε ο ιός στην Ελλάδα και σε ποιους έχει μεταδοθεί», σημείωσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top