ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Εντεκα σημεία για rapid tests την Πέμπτη στη Λάρνακα - Εξι στην Αμμόχωστο

Εντεκα σημεία για rapid tests την Πέμπτη στη Λάρνακα - Εξι στην Αμμόχωστο

Από σήμερα Πέμπτη και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου το πρόγραμμα ελέγχου των εργαζομένων για κορωνοϊό με rapid tests, θα γίνεται παράλληλα με το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στην πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν έντεκα σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στη Λάρνακα από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 18.30 το βράδυ θα λειτουργήσουν σημεία στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στην Εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Κρασιά, στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου «Αγίου Σάββα» στα Λειβάδια, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς και στο Οίκημα Σωματείου «Ομόνοιας Αραδίππου» στην Αραδίππου.

Από τις 08.00 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στο Οίκημα του παλαιού Παντοπωλείου στην Ξυλοτύμπου, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοφίνου και στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών στην Αθηένου.

Από τις 13.30 το μεσημέρι μέχρι τις 1830 το απόγευμα θα λειτουργήσουν σημεία δειγματοληψίας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Ιατρείο στον Κόρνο και στο παλαιό Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης στην Οδό Αρμονίας 1.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, από τις 08.00 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι στο Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου.

Ακόμα από τις 13.30 το μεσημέρι μέχρι τις 18.30 το βράδυ θα λειτουργήσει σημείο δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top