LIFESTYLE

Survivor: Η Άννα Μαρία είναι ξανά ζευγάρι με τον παιδικό της έρωτα Έγινε επανασύνδεση!

Survivor: Η Άννα Μαρία είναι ξανά ζευγάρι με τον παιδικό της έρωτα Έγινε επανασύνδεση!

DATA[

Α΄Με τον παιδικό της έρωτα, ένα αγόρι που υπήρξε στο πλευρό της από τότε και που η ίδια θυμάται τον εαυτό της, είναι ερωτευμένη η Άννα Μαρία Βέλλη. Το ψιλόλιγνο κορίτσι του ριάλιτι επιβίωσης που πριν από λίγο καιρό, από την ομάδα των Διασήμων προσχώρησε σε εκείνη των Μπλε, είναι εδώ και πολύ καιρό σε σχέση, σύμφωνα με το ΟΚ.

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο 32χρονος σήμερα Αρκάδιος Σβολάκης των οποίων η σχέση ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν.

Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη. Δεν ήρθε όμως μόνη της.

Ο Άκης όπως τον φωνάζει η Άννα Μαρία και οι φίλοι του, βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια.

Όμως, το 2014, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Έτσι και έγινε και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο. Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα δημιούργησαν και οι δύο άλλες σχέσεις. Μία από αυτές για την όμορφη youtuber ήταν με τον γνωστό τραγουδιστή και ηθοποιό Άρη Μακρή. Σχετικά πρόσφατα οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά και πλέον ο Άκης είναι εκείνος που καρδιοχτυπά με την Άννα Μαρία σε κάθε αγώνισμα, βλέποντάς την στην τηλεόραση να φέρνει νίκες στην ομάδα της στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top