ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα Κύπριος – Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω– Αδειάζει τον τραπεζικό του λογαριασμό

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα μπουντρούμια του Αττίλα Κύπριος – Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω– Αδειάζει τον τραπεζικό του λογαριασμό

Στη σύλληψη Ελληνοκύπριου και του πρώην λεγόμενου «δημάρχου» Λύσης προχώρησαν στις 16 Ιανουαρίου οι κατοχικές αρχές μετά από σχετική επιχείρηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ήταν γύρω στις 17:40 όταν ο πρώην «δήμαρχος» και ο Ελληνοκύπριος του οποίου δημοσιεύονται φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία συνελήφθησαν σε στρατιωτική ζώνη να προβαίνουν σε «παράνομο εμπόριο».

Όπως αναφέρεται πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από την ψευδοαστυνομία όταν μετέφεραν από το ένα όχημα στο άλλο τριάντα κούτες με καπνό στην περιοχή Πέργαμος.

Οδηγήθηκαν στο κελί και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου τους μετέφεραν σε λεγόμενο «Δικαστήριο» με την «έδρα» να αποφασίζει να τους αφήσει ελεύθερους αφού καταβάλουν μεγάλο χρηματικό ποσό ως εγγύηση. Συγκεκριμένα στον τ/κ Α.Α εγγύηση 10.000 τουρκικών λιρών και στον ε/κ Μ.Μ εγγύηση 70.000 τουρκικών λιρών.

Παράλληλα παρέλαβαν τα έγγραφά του και του απαγορεύτηκε η έξοδος από το ψευδοκράτος ενώ και οι δύο συλληφθέντες θα πρέπει να βρουν από δύο αξιόχρεους εγγυητές για να υπογράψουν για πόσο 50.000 τουρκικών λιρών ο τ/κ και 100.000 λιρών ο Ε/κ.

Όπως πληροφορούμαστε ο Ε/κ είναι γνωστός στην Αστυνομία, καθώς έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top