ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζουν τα πρόστιμα σε πολίτες - Καταγγελίες και σε δύο υποσταστικά

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζουν τα πρόστιμα σε πολίτες - Καταγγελίες και σε δύο υποσταστικά

Σε καταγγελίες 84 πολιτών και 2 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου το πρωί, στο πλαίσιο 5.932 ελέγχων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.318 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες 16 πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν καταγγελίες 41 πολιτών και 1 υποστατικού, έπειτα από 1.240 ελέγχους.
 
Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.054 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες.
 
Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 14 πολίτες και 1 υποστατικό για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 828 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 695 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 πολίτες.
 
Διενεργήθηκαν επίσης 563 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου χωρίς καταγγελίες, ενώ έγιναν 29 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς επίσης να υπάρξουν καταγγελίες. Καταγγελίες δεν υπήρξαν και στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
 
Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας διενεργήθηκαν 205 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη, παγκύπρια.
 
(ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top