ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βολές ΟΚΥπΥ σε κυβερνητικούς ιατρούς - Υπάρχει σχεδιασμός, δημιουργούν εντυπώσεις

Βολές ΟΚΥπΥ σε κυβερνητικούς ιατρούς - Υπάρχει σχεδιασμός, δημιουργούν εντυπώσεις

Τη δική του διάσταση στην κόντρα με τον ΠΑΣΥΚΙ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Κυβερνητικών Ιατρών) επιχειρεί να δώσει ο ΟΚΥπΥ.

Μέσω επιστολής του -την οποία υπογράφει ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής, Χρίστης Λοιζίδης αντικρούει την αντίστοιχη επιστολή του ΠΑΣΥΚΙ προς τον υπουργό Υγείας.

Αρχικά αναφέρει πως ‘Η επιστολή σας μας έχει προκαλέσει θλίψη και αγανάκτηση. Περιέχει πολλές ανακρίβειες και ανυπόστατους ισχυρισμούς ενώ διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Οργανισμού’.

Εν συνεχεία γίνεται λόγος για συμφωνία με τους διευθυντές παθολογικών κλινικών ΓΝ Λευκωσίας στη λειτουργία της μονάδας Covid-19 με χαρακτηριστική αναφορά σε ‘μία εφημερία κάθε τρεις μήνες ανά γιατρό περίπου’ θεωρώντας πως δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση.

Άλλα κομμάτια της επιστολής αφιερώνονται στο σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό του Οργανισμού που απέβησαν καταλυτικά και καθοριστικά στη μέχρι τώρα καταπολέμηση της πανδημίας ενώ επανέρχεται με δριμεία επίθεση κατά του ΠΑΣΥΚΙ αναφέροντας ρητά πως ‘με τις ενέργειες και τη στάση τους μηδενίζουν τις υπεράνθρωπες μας προσπάθειες, ενώ εμφανίζονται συνεχώς σαν από μηχανής θεοί και παντογνώστες‘.

‘Ο ισχυρισμός σας ότι ο ΟΚΥπΥ ανάγκασε την Κυβέρνηση να προχωρήσει σε lockdown είναι απαράδεκτος και πέραν της δεοντολογίας του επαγγέλματος σας‘ προσθέτει η επιστολή.

Καταληκτικά ο ΟΚΥπΥ κουνάει το δάχτυλο στους κυβερνητικούς ιατρούς λέγοντας πως ‘Πρέπει να σταματήσετε να παρεμβαίνετε στη διοίκηση των Νοσηλευτηρίων του Οργανισμού με συντεχνιακές εντολές προς τους Ιατρούς -εξουσία η οποία δεν σας ανήκει- και να παραμείνετε πιστοί στο συνδικαλιστικό σας λειτούργημα’.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top