ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν γίνονται τέτοια τρανταχτά λάθη και τώρα που υπάρχει VAR, ζήτω που καήκαμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν γίνονται τέτοια τρανταχτά λάθη και τώρα που υπάρχει VAR, ζήτω που καήκαμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος έλαβε χώρα στον σημερινό (10/01) αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΕΝΠ που διεξήχθη στην “Αρένα” στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία φάση του Α΄ ημιχρόνου, ο Ντένινγκ μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ και ο Έκτορ του τράβηξε παρατεταμένα το σορτσάκι και όμως ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου, δεν είδε παράβαση πέναλτι σε αυτή τη φάση!

Όμως, επειδή στο γήπεδο υπήρχε το VAR, θεωρήσαμε όλοι ότι ο Γιάννης Αναστασίου που χειριζόταν το εν λόγω μηχάνημα, θα βοηθούσε τον διαιτητή να διορθώσει το λάθος του. Άλλωστε, γι΄ αυτό, υποτίθεται, έφεραν οι αρμόδιοι τη συγκεκριμένη τεχνολογία και στην Κύπρο.

Όμως, προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής του αγώνα, Κυριάκος Χριστοδούλου, δεν πήγε καν στο μόνιτορ του VAR για να δει τη φάση, προφανώς επειδή ενημερώθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου ότι δεν υπάρχει παράβαση!

Και εν τέλει, το ματς συνεχίστηκε για λίγο, μέχρι που ο ρεφ σφύριξε τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου.

Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, το θέμα δεν αφορά τις δύο συγκεκριμένες ομάδες, αλλά όλους όσοι ασχολούνται με το Κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού αλίμονο αν ακόμα και με την έλευση του VAR, συνεχίζονται να γίνονται τέτοια τρανταχτά λάθη από τους Κύπριους διαιτητές, οι οποίοι περιττό να αναφέρουμε πως αντιμετωπίζονται από τον κόσμο μετά και από αυτή τη φάση.

Θα πρέπει να υπάρξει μεγάλος προβληματισμός απ΄ όλους, γιατί πλέον με το VAR, τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται και… ενισχύουν ακόμη περισσότερο την προκατάληψη και την καχυποψία που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο για τους Κύπριους διαιτητές.

Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί, δεν θα αργήσει η στιγμή που οι ομάδες μας θα απαιτούν ξένους διαιτητές και στο VAR!

Και εννοείται πως δεν φταίει μόνο ο VARίστας Γιάννης Αναστασίου, για τη συγκεκριμένη φάση πέναλτι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 02:40 μέχρι το 03:18, αλλά και ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου, ο οποίος όφειλε να τη δει, γιατί δεν πρόκειται για δύσκολη φάση, αλλά για καραμπινάτη περίπτωση πέναλτι.

The post Αν γίνονται τέτοια τρανταχτά λάθη και τώρα που υπάρχει VAR, ζήτω που καήκαμε! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top