ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αυτός είναι ο καιρός το 3ήμερο των Χριστουγέννων - Θα μας αφήσει να ψήσουμε έξω;

Τμ. Μετεωρολογίας: Αυτός είναι ο καιρός το 3ήμερο των Χριστουγέννων - Θα μας αφήσει να ψήσουμε έξω;

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα Τετάρτη (23/12) ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Τετάρτη (23/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη (24/12) , τα Χριστούγεννα (25/12)και το Σάββατο (26/12), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά δυνατό να παρατηρείται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο τα Χριστούγεννα για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top