ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο και συνελήφθη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο και συνελήφθη

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος χθες ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το τροχαίο συνέβη γύρω λίγο πριν τη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λάρνακα. Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 50χρονος προσέκρουσε με το όχημά του σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, ο 22χρονος οδηγός του οποίου, είχε σταματήσει το όχημα για να εισέλθει σε πάροδο δεξιά του. Συνοδηγός στο δεύτερο όχημα βρισκόταν 19χρονη.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας για εξετάσεις. Στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη στο αλκοτεστ του 50χρονου, 96μg%, αντί 9μg% για νέους αδειούχους οδηγούς και με μηδενική ένδειξη στο αλκοτεστ του 22χρονου.

Ο 50χρονος συνελήφθη στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση, με την Τροχαία Λάρνακας να συνεχίζει τις εξετάσεις. Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top