ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ: Έρχονται για οικογενειακά Χριστούγεννα και θα τα περάσουν μόνοι -ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ: Έρχονται για οικογενειακά Χριστούγεννα και θα τα περάσουν μόνοι -ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση επικρατεί μετά τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, για υποχρεωτική καραντίνα για όσους καταφθάνουν από Βρετανία, από το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι με τα δεδομένα που προκύπτουν σχετικά με το νέο στέλεχος του ιού SARS-cOv-2 και στην προσπάθεια διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας όσοι αφικνούνται στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από Το Ηνωμένο Βασίλειο από σήμερα Δευτέρα 21/12 στις 6 το απόγευμα θα μεταφέρονται σε ξενοδοχεία για υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό 7 ημέρων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη γονείς φοιτητών ξεσπούν και αναφέρουν ότι υπάρχει αδικία στην απόφαση, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη οι ειδικοί ότι είναι περίοδος Χριστουγέννων.

Μάλιστα μια μητέρα χαρακτήρισε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι την απόφαση ως «δύο μέτρα και δύο σταθμά», αφού δεν βρίσκει λογική στην απόφαση να ισχύει ο αυτοπεριορισμό σε ξενοδοχεία σε πτήσεις που φθάνουν μετά τις 6:00 το απόγευμα.

Όπως εξηγεί η μητέρα η πτήση των παιδιών της φθάνει στις 19:30 και αναγκάζονται τα παιδιά τους να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ενώ επιβάτες πτήσεων με λίγες ώρες διαφορά δεν είναι υποχρεωμένοι να τεθούν σε αυτοπεριορισμό σε ξενοδοχεία.

Μάλιστα η μητέρα αναφέρει ότι τα παιδιά της βρίσκονταν ήδη σε αυτοπεριορισμό στο Λονδίνο, ενώ άλλα παιδιά έκαναν βόλτες ανενόχλητοι. Παρόλα αυτά η κα. Χαραλαμπίδου αναφέρει ότι συμφωνεί στο να περιοριστούν οι επιβάτες που αφικνούνται από το Ηνωμένο Βασίλειο, όμως όλοι και χωρίς εξαερίσεις σε πτήσεις που φθάνουν σήμερα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top