LIFESTYLE

GNTM: Έφτασε μία ανάσα πριν τον τελικό αλλά τελικά αποχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου

GNTM: Έφτασε μία ανάσα πριν τον τελικό αλλά τελικά αποχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου

Η πεντάδα του ημιτελικού ολοκλήρωσε τη νέα δοκιμασία, που θα καθόρισε ποιοι θα προκριθούν στην τετράδα για να διεκδικήσουν τον τίτλο του τρίτου κύκλου του GNTM.

Η νέα πρόκληση μόδας είχε στοιχεία περιπέτειας και δράσης, καθώς τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε “fashion υπερκατασκόπους”.

Ατσαλάκωτοι, πλην δραστήριοι, οι πράκτορες-μοντέλα, κλήθηκαν να ποζάρουν σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη: αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Φτάνοντας σε ένα ακόμα πλατό, οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους και τις εντυπωσιακές τους λήψεις. Για κάποιον ή κάποια, όμως, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε «απέναντι» από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι του STAR!

Μία ανάσα πριν από τον τελικό έφτασε ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα σocial media.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top