ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μην ανησυχήσετε από σειρήνες και κινητοποίηση στο αεροδρόμιο- Πρόκειται για άσκηση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μην ανησυχήσετε από σειρήνες και κινητοποίηση στο αεροδρόμιο- Πρόκειται για άσκηση

Ανακοίνωση της Αστυνομίας ενημερώνει για άσκηση που πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Σενάριο για εικονική πυρκαγιά στο χώρο αναχωρήσεων

Πληροφορείται το κοινό ότι, σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 2020, γύρω στις 8:30μ.μ., θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ευρείας κλίμακας άσκηση έκτακτης ανάγκης (Full Scale Emergency Exercise) με θέμα: «Complete Terminal Evacuation».

Στην άσκηση, η οποία καθορίστηκε από τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports με τη συμμετοχή της πολιτικής αεροπορίας, θα λάβουν μέρος από πλευράς Αστυνομίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αεροδρομίου, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αεροδρομίων (Δ.Α.Σ.Α.) και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑ&Μ).

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, θα εκδηλωθεί εικονική πυρκαγιά σε σημείο του χώρου αναχωρήσεων, η οποία θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία και θα πραγματοποιηθεί εκκένωση του τερματικού του κτιρίου. Στο σημείο θα φθάσουν άμεσα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να ξεκινήσει η επιχείρηση πυρόσβεσης και διάσωσης.

Ενόψει των πιο πάνω επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας από το κοινό αφού πρόκειται για άσκηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top