ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρ. Κολιού: Τι απάντησε στο αν θα κλείσει η αγορά τις γιορτές – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Κολιού: Τι απάντησε στο αν θα κλείσει η αγορά τις γιορτές – ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχητική χαρακτηρίζει την κατάσταση σε ό,τι αφορά την πανδημία στο νησί η Δρ. Μαρία Κολιού, η οποία τονίζει πως σε τηλεδιάσκεψη που συμμετέχει με άλλα μέλη της επιστημονικής ομάδας δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Omega», το βράδυ της Κυριακής η Δρ. Κολιού είπε πως τα πράγματα είναι κρίσιμα και ανησυχητικά: «Δεν είναι καλή κατάσταση η οποία βλέπουμε».

«Το πιο αποτελεσματικό μέτρο σε πανδημίες είναι το lockdown», είπε χαρακτηριστικά Δρ. Κολιού αναφέρνοντας ως παράδειγμα την καλή επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες η Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

«Δεν πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις αυτή την στιγμή γιατί δεν έχουμε την τελική εικόνα», συμπλήρωσε.

Πρόβλημα υπάρχει στα σχολεία καθώς παρατηρούνται αυξημένα κρούσματα, ωστόσο η διασπορά υπήρξε σε εφήβους και όχι στα Δημοτικά.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει περίπτωση να κλείσει η αγορά τις γιορτές, η Δρ. Κολιού απάντησε: «Σίγουρα αυτό δεν το επιθυμεί κανείς, το να κλείσει η αγορά τις γιορτές. Αν γίνει θα είναι σε εξαιρετική περίπτωση».

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top