ΚΥΠΡΟΣ

«Κτύπησαν» τα οικήματα φιλάθλων

«Κτύπησαν» τα οικήματα φιλάθλων

Οι «πληγές» στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου συνεχίζονται και δεν λένε να σταματήσουν. Το βράδυ της Κυριακής δέχθηκαν επίθεση από «ανεγκέφαλους» δύο οικήματα των συνδέσμων φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ. Το ένα στη Λάρνακα και το άλλο στη Λευκωσία (περιοχή Στροβόλου).

Η ενημέρωση που βγαίνει μέσα από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρεται σε αυτό της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση από το ΚΥΠΕ έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19.55 χθες το βράδυ  λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από το Σωματείο του ΣΥΦΙ του ΑΠΟΕΛ παρά το κυκλικό κόμβο του λιμανιού στη Λάρνακα, υπήρχαν γύρω στα δέκα άτομα οπαδοί της Ανόρθωσης, οι οποίοι προκαλούσαν ζημιές στο Σωματείο.

Μέλη της Αστυνομίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν εντός του Σωματείου δέκα άτομα οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Ο διαχειριστής του Σωματείου ανέφερε στην Αστυνομία ότι δέκα λεπτά προηγουμένως είχαν μεταβεί έξω από το Σωματείο δέκα περίπου άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες και έριξαν μια πέτρα προς την είσοδο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να σπάσει μια τζαμαρία αξίας 100 περίπου ευρώ.

Επίσης καταγγέλθηκε ότι τα δέκα άτομα έγραψαν με σπρέι διάφορα συνθήματα πάνω στην περίφραξη του Σωματείου.  Ωστόσο όταν οι οπαδοί της Ανόρθωσης αντιλήφθηκαν την παρουσία εντός του Σωματείου των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, εγκατέλειψαν τη σκηνή τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top