ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βραχιολάκια σε ύποπτο ληστείας αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε στη διάρρηξη της ΣΠΕ Λεμεσού

Βραχιολάκια σε ύποπτο ληστείας αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε στη διάρρηξη της ΣΠΕ Λεμεσού

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο μοιάζει με αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε σε διάρρηξη της ΣΠΕ Λεμεσού στις 29 Απριλίου.

Μια μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο τα οποία κλάπηκαν πρόσφατα εντοπίστηκαν από την Αστυνομία σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα θεωρήθηκαν ύποπτα και σε έλεγχο που έγιναν στον αριθμό εγγραφής του αυτοκινήτου φάνηκε ότι αυτοί ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο. Κατόπιν αυτού, ο χώρος τέθηκε σε παρακολούθηση εν αναμονή του ατόμου που θα το χρησιμοποιούσε.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος, χθες γύρω στις 7 και τριάντα το απόγευμα ένα πρόσωπο εθεάθη να εισέρχεται στο αυτοκίνητο. Αμέσως, τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν και συνέλαβαν τον άντρα, ο οποίος αρχικά προσπάθησε να διαφύγει και στη συνέχεια αντιστάθηκε της σύλληψης.

Ο άντρας τέθηκε υπό κράτηση και στις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στη Λεμεσό στις 9 Απριλίου ενώ η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί στην περιοχή των Βρυσούλλων χωρίς, όμως να είναι γνωστή η ημερομηνία που έγινε αυτό, καθώς το γεγονός δεν καταγγέλθηκε.

Επίσης, το αυτοκίνητο μοιάζει, όπως είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, με αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη διάρρηξη της ΣΠΕ Λεμεσού στις 29 Απριλίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top