ΚΥΠΡΟΣ

«Γυαλίζει» το μάτι τους! Ο κόσμος δίνει ρυθμό…

«Γυαλίζει» το μάτι τους! Ο κόσμος δίνει ρυθμό…

Στον Απόλλωνα ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Οι παίκτες του Τον Κάανεν δούλεψαν σκληρά κατά την διάρκεια της εβδομάδας, έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια και έκλεισαν στα αυτιά τους σε όσα ακούγονται και γράφονται.

Στον Απόλλωνα κοιτάζουν μόνο τα δικά τους παιχνίδια και κάθε αγωνιστική είναι και ένα «τελικός». Απομένουν τέσσερα παιχνίδια και αν έρθουν ισάριθμες νίκες, τότε η ομάδα θα κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Τα σενάρια όμως δεν είναι της ώρας. Αυτό που προέχει, είναι ο Απόλλωνας πέραν των σημαντικών απουσιών που αντιμετωπίζει, να φύγει με το «διπλό» από την Λάρνακα και να πάρει τα πάνω του. Έχει ανάγκη από αυτή την επιτυχία η ομάδα της Λεμεσού και η προϊστορία στο ΓΣΖ απέναντι στην ΑΕΚ, αφήνει θετικές αναμνήσεις.

Όλοι στον Απόλλωνα αναγνωρίζουν πως η ομάδα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ. Όπως άλλωστε και στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Αυτή η ομάδα όμως έχει την ποιότητα και είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα. Συσπειρωμένος όσο ποτέ και με τον κόσμο να του δίνει ρυθμό, ο Απόλλωνας πάει για την σημαντικότερη φετινή του νίκη.

Περισσότεροι από 2000 φίλοι της ομάδα αναμένεται να βρεθούν στο ΓΣΖ για να σπρώξουν τους παίκτες προς τη νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βασιλείου, Ρομπέρ, Τουράμ, Γκίε, Αντράντε, Αγγελή και Στογιάνοβιτς.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top