ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από ένα ατυχές συμβάν, μια οικογένεια μένει χωρίς σπίτι - Έκκληση για βοήθεια από την κ. Ελένη, μητέρα 2 παιδιών - ΦΩΤΟ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από ένα ατυχές συμβάν, μια οικογένεια μένει χωρίς σπίτι - Έκκληση για βοήθεια από την κ. Ελένη, μητέρα 2 παιδιών - ΦΩΤΟ

Έκκληση για βοήθεια κάνει μια τετραμελής οικογένεια, της οποίας το διαμέρισμα έχει καεί πριν περίπου μια εβδομάδα στην περιοχή της Λακατάμιας στην Λευκωσία.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με την κ. Ελένη, η οποία μας ενημέρωσε ότι η φωτιά, όπως τους είπε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, πιθανότητα να προέκυψε από σβησμένο καπνιστήρι που είχε τοποθετηθεί έξω στην βέραντα. Για κάποιο λόγο η φωτιά πιθανότατα να άναψε εκ νέου. Η φωτιά είχε ξεκινήσει από την εξωτερική αποθήκη στο χώρο της βεράντας και επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι.

Το δυσάρεστο συμβάν έγινε την Δευτέρα (12/10) και άφησε πίσω του στάχτες και αποκαΐδια, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες.

Υπάρχει και σχετική είδηση εδώ.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η κ. Ελένη είπε ότι είναι άνεργη και έχει δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Η ίδια έχει καταγωγή από την Αυστραλία ενώ ο άνδρας της από την Κύπρο. Ο άνδρας δουλεύει αλλά παίρνει χαμηλό μισθό.

Η βοήθεια μπορεί να είναι είτε οικονομική, είτε σε τρόφιμα και ρουχισμό. Σχετικά τηλέφωνα (96211086 - 99564712) μπορείτε να βρείτε στην δημοσίευση της κ. Ελένης που ακολουθεί: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top