ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Μέχρι και την Αστυνομία η διαφορά μεταξύ Μαουρίσιο και Νέας Σαλαμίνας

ΚΥΠΡΟΣ: Μέχρι και την Αστυνομία η διαφορά μεταξύ Μαουρίσιο και Νέας Σαλαμίνας

Μέχρι και την Αστυνομία έφτασε το θέμα με την διαφορά που προέκυψε μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του πρώην επιθετικού της ομάδας, Μαουρίσιο Κορντέιρο, σχετικά με ποσό που απαιτεί ο ίδιος από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Του Άντρου Ιωάννου

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Μαουρίτσιο, ο οποίος υποστηρίζει ότι η ομάδα της Αμμοχώστου του χρωστάει 500 ευρώ,  ποσό που αρνείται να του καταβάλει. Πέραν τούτου, ο ίδιος ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, Θουκή Θουκυδίδη, σχετικά με το εν λόγω θέμα.

Πέραν τούτου, ο ποδοσφαιριστής μας τόνισε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος στην Κύπρο με την έγκυο γυναίκα του, για τον λόγο ότι προέκυψε πρόβλημα με την βίζα του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννο Χρυσοστόμου, έτσι ώστε να τοποθετηθεί εκ μέρους της ομάδας της Αμμοχώστου για το εν λόγω ζήτημα και τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Όπως υποστήριξε ο κ. Χρυσοστόμου, η Νέα Σαλαμίνα αποτάθηκε στην Αστυνομία για τον λόγο ότι ο Μαουρίσιο ηχογράφησε παράνομα συνομιλία με μέλη του διοικητικού συμβουλίου και προχώρησε σε δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ερωτηθείς για το ποσό που υποστηρίζει ο Μαουρίτσιο ότι δικαιούται, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, σημείωσε ότι επρόκειτο για προφορική συμφωνία με συγκεκριμένους όρους, την οποία αθέτησε ο ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό δεν του καταβλήθηκε το ποσό που του είχε υποσχεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα μας ανέφερε ο Μαουρίσιο, δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους του έτσι ώστε να κινηθεί μέσω της νομικής οδού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top