ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φέρεται να απείλησε και τον κ. Λούη ο 68χρονος πρώην αστυνομικός- «Φοβήθηκε να πάει στην Αστυνομία, είναι όλοι φίλοι του»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φέρεται να απείλησε και τον κ. Λούη ο 68χρονος πρώην αστυνομικός- «Φοβήθηκε να πάει στην Αστυνομία, είναι όλοι φίλοι του»

Από το Μάιο του 2020 η οικιακή βοηθός ζήτησε βοήθεια από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών Λούη Κουτρουκίδη.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τον κύριο Λούη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή 'Μέρα Μεσημέρι' η γυναίκα ακόμα φοβάται, αφού υποστηρίζει πως πέρασε εφιαλτικές στιγμές τον τελευταία χρόνο στα χέρια του 68χρονου, ο οποίος φέρεται να ασκούσε λεκτική και σωματική βία σε βάρος της.

Στις 5/5/2020 η οικιακή βοηθός βρέθηκε στη Λεμεσό και ζήτησε βοήθεια από τον κύριο Κουτρουκίδη, δεν του είπε ωστόσο τους λόγους.

Στη συνέχεια μάλιστα ο 68χρονος επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών και τον απείλησε πως θα τον καταγγείλει ενώ στο τέλος έπεισε την οικιακή βοηθό να επιστρέψει κοντά του.

Απαντώντας σε ερώτηση του Νικήτα Κυριάκου για τους λόγους που δεν κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία ο κύριος Κουτρουκίδης αποκάλυψε πως ο 68χρονος είναι πρώην μέλος της Αστυνομίας και η οικιακή βοηθός φοβόταν να πάει στην Αστυνομία καθώς «εκεί είναι όλοι φίλοι του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top